Cd-single ‘Achter de Sterren’, titelsong van de speelfilm Science Fiction

Achter de Sterren, titelsong van Science Fiction (2002)

Sciene Fiction

Chantal Janzen heeft een nummer opgenomen voor de film Science Fiction, waarvan Xander de Buisonjé de muziek en tekst heeft geschreven. Een thriller in de regie van Danny Deprez, waarin o.a. Koen de Bouw, Wendy van Dijk, Fran Michiels, Wietse Tanghe en Jurre Baguet meespeelden.

Sciene Fiction de film
Een jongen vraagt zich af of zijn belangrijke wetenschappelijke ouders wel echt zijn wie ze zeggen of zijn ze toch buitenaardse wezens?

Andreas komt op een nieuwe school in een nieuwe klas. Zijn ouders zijn belangrijke wetenschappers en dat vindt de tienjarige Andreas zo interessant dat hij het aan iedereen vertelt. Al snel wordt Andreas vriendjes met Vero, het buurmeisje wat eigenlijk een beetje een mislukte jongen is. Ze wil graag weten wat zijn ouders nou precies doen en stelt voor ze af te luisteren. Naar wat ze dan horen kan er maar één conclusie getrokken worden; zijn ouders zijn buitenaardse wezens. Op zoektocht op zolder vinden de kinderen allerlei computerschermen met vreemde tekens en een project dat LINEA heet of ALIEN…..?